Oppdag vår revulosjonære Skibag - perfekt for alle skientusiaster!

Enkel Transport i Bilen: Glem de dagene hvor transport av ski i bilen var en kamp. Vår innovative skibag er utviklet for å gjøre livet ditt enklere. Med et enkelt grep hekter du baggen på et vanlig sykkelstativ – alt du trenger er et tilhengerfeste på bilen din. Det har aldri vært enklere å ta med seg skiene på tur!

Robust og Holdbar Kvalitet: Vi forstår viktigheten av beskyttelse og holdbarhet. Derfor er vår skibag laget av slitesterkt duffelbag-stoff som tåler både vær og vind. Dette sikrer at skiene dine er godt beskyttet, uansett hvor eventyret tar deg.

Fleksibel Design for Alle Typer Ski: Enten du er en entusiast av slalom eller langrenn, har vi dekket ditt behov. Vår skibag er smart utformet for å passe slalomski perfekt, men med en innovativ forlengelsesfunksjon, er det også plass til langrennski. Fleksibilitet på sitt beste!

Kostnadseffektiv og Støysvak Løsning: Glem dyre, dedikerte skistativ. Vår skibag tilbyr en langt mer økonomisk løsning uten kompromiss på kvalitet. I tillegg eliminerer den irriterende støyen du ofte får med skiene på et takstativ.

Designet av Ekspertene: Designet av en tidligere Samsonite-ansatt, bringer vår skibag funksjonalitet og stil sammen. Den kommer utstyrt med praktiske rullehjul, noe som gjør den ideell for reiser. Den er ikke bare perfekt for bilen din, men også som innsjekket bagasje på flyet.

Produktet er ferdigutviklet og testet over flere måneder - første produksjon kjøres når vi har 100 bestillinger.

Er du interessert i å kjøpe en? Sett deg på interesseliste under så får du mer informasjon